top of page

Schoolfeest goes digital 2021

Bijgewerkt op: 10 mei 2021

Op zaterdag 5 juni 2021 staat ons digitaal schoolfeest gepland.

De traditionele live optredens van de kinderen kunnen natuurlijk niet doorgaan, de kinderen en leerkrachten werken momenteel volop aan een leuk alternatief. De week voor het schoolfeest wordt een projectweek georganiseerd op school en op de schoolfeestdag wordt een link naar een digitaal platform (via een Padlet) vrijgegeven. Daarop zullen jullie leuke filmpjes, foto's,... te zien krijgen die de leerkrachten en kinderen gemaakt hebben tijdens de projectweek "het circus".


Ook voor de barbecue hebben we voor een waardig alternatief gezorgd, zodanig dat je samen met je bubbel kan genieten van iets lekkers tijder, voor of na het digitale schoolfeest.


Er is keuze uit (uitgebreide info vind je in het bestelformulier):

- Een aperobox (€ 8,00)

- Een spitburgerbox of vegetarische box (€10,00 per volwassene en € 6,00 per kind)

- Een dessertbox (€ 15,00)

- Wijn (€ 10,00 per fles)

- Cava (€ 13,00 per fles)

- Bierpakket (€ 8,00)


Gelieve je bestelling door te geven via het bestelformulier op onze website, kies eerst een tijdslot voor de ophaling en plaats daarna je bestelling (Je zal in de bevestigingsmail een knop zien, klik hierop om je bestelling door te geven).


Graag hadden we ook gevraagd om 1 bestelling per ‘feestbubbel’ door te geven en dit dan ook door 1 persoon te laten ophalen, dit alles om de afhaling zo veilig mogelijk te laten verlopen.


Bestellen kan t.e.m. 24/05/2021. Alles kan dan opgehaald worden op 05/06/2021 op de speelplaats van onze school tijdens het gekozen tijdslot.


Alvast bedankt voor jullie steun!

Maak er een mooie dag van samen met je bubbel en hopelijk kunnen we volgend jaar weer allemaal samen genieten van het traditionele schoolfeest!


Het oudercomité Beervelde




254 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page